Jun
18
2009

De første 3 måneder

I dag skriver vi den 18. Juni 2009, og jeg er i dag 15 fulde uger + 1 dag henne, altså 15+1 og i 16. uge.

Det er stadig ikke helt til at fatte, men maven vokser da lidt, men ellers mærker jeg ikke rigtig noget til graviditeten.

Tidligere havde jeg konstant kvalme, og døjede meget med træthed, jeg kunne ikke overskue ret mange ting pga. den, men det hjælper heldigvis på det, og kvalmen er helt væk, med undtagelsen når jeg spiser eller drikker noget min mave ikke lige syens om.

Det er bare så svært at forholde sig til bebs, netop fordi man ikke mærker noget, og min mave ligner bare en for tyk mave i stedet for en gravid mave, men jeg håber da det snart begynder at hjælpe på det :o)

Men den er jo god nok, jeg er gravid, og nedenfor kan i se 3 gode beviser på det, nu glæder vi os bare til det første jordmoder besøg må mandag.. Det bliver spændende at hilse på hende, og se hvad hun er for en :o) Næste scanning er den 22/7, og den glæder vi os også helt vildt meget til - Det bliver rart at se bebs igen...

 

 

Ja vi synes jo de er helt fantastiske - men for os er det jo også et kæmpe minde om det vi så på den lille skærm, hvor bebse bare lå og svømmede rundt :)

Comments (2) -

Neal Faletti

whitecoatwanderlust.tumblr.com

Nick Okon

I like this web blog so much, bookmarked .

Månedsoversigt