Jul
22
2009

Halvvejs i gravidteten

I dag var vi til Misdannelses scanning, det var jo ligesom sidst en fantastisk oplevelse, at se bebs svømme rundt derinde. Men det bedste af det hele var, at alt ser ud til at være som det skal. Bebs er nu ca. 20 cm. lang og vejer ca. 370 g., så H*n fylder faktisk lidt derinde efterhånden...

Vi er i dag halvvejs i graviditeten, og Louise har mærket liv de sidste par uger, og reglmæssigt den sidste uges tid, så hun er heldig, der er andre gravide der slet ikke har oplevet det på dette tidspunkt i graviditeten. Jordemoderen som scannede os, sagde at det er fordi moderkagen ligger ind mod ryggen ved Louise, så hun kan nemmere mærke bebs' små bevægelser - og det synes hun bare er skønt....

Nedenfor kan I se bebs, billederne er dog ikke ligeså gode som sidst, men vi håber I kan se lidt alligevel.

Jul
20
2009

Vi har fået en nevø

Så skete det endelig, Peters søster fødte Deres lille dreng... Vi var ovre og besøge dem bare 7 dage efter. Det var dejligt at se, at de alle var så glade for ham - han skal nok blive forkælet af de to store søstre :o) Vi tog selvfølgelig lidt billeder som i kan se nedenfor, men Villads var ikke så selskabelig, han sov faktisk hele vores besøg væk, selvom Louise gjorde sit for at vække ham... 

 

 

 

 

Jul
1
2009

Den nye have blir til... (6. dagen)

Så er terrassen næsten færdig, de mangler bare lige de sorte sten, som skal ligge rundt i kanten, og lave stien fra køkkendøren og hen til trappen...

Den ene græsbakke er også lavet, så vi er ved at kan se en ende på det - det blir så skønt, at kunne sidde i sin egen have..

 

Månedsoversigt