Oct
20
2009

Hjertelyd

Nu kan Peter høre hjertelyd, men ikke igennem et køkkenrullerør, som vi havde troet...

I sidste uge, lægger Peter hovedet på Louise's mave bare for hyggensskyld, og lige pludselig siger han "jeg hørte det".... og lige siden har han, når bebse har ligget fremme, kunnet høre hjertelyden hver gang han lægger øret direkte mod maven.... Det er helt utroligt - Louise er lidt misundelig, men hun kan altså ikke få sit øre helt ned på maven :o) Men hun kan jo også mærke meget mere liv end Peter kan, så det går nok lige op :o)

Oct
12
2009

3. Jordemoder besøg

Louise er i dag 31+5 fulde uger henne i graviditeten.

I morges var vi ved det 3. jordemoder besøg, og vi fik endnu engang bekræftet, at alt er som det skal være, så det var jo bare dejligt.

Jordemoderen hørte hjertelyd, og også denne gang passede det ikke bebse, som sparkede hele tiden, så det tog lidt tid for hende, at få talt hjerteslagene - men det lykkedes da til sidst :o)

Derefter målte hun livmoderen til at være 33 cm. lang og hun skønnede vægten til at være 21-2200 g., så vi kan vist godt forvente at få et barn, der vejer mere end gennemsnittet. (normalt vejer de på det her tidspunkt i graviditeten ca. 1600 g. iflg. Politikens Graviditetsbog.)

Næste gang vi skal til Jordemoder er den 23/11, men inden da, skal vi lige til 3. graviditets undersøgelse ved lægen den 3/11.

 

Oct
9
2009

NYT! NYT! NYT!

NYT! Som noget nyt, har vi tilføjet en mulighed for at I kan tilmelde jer nyhedsbrev, og automatisk få en mail, når der er kommet et nyt indlæg. På den måde kan I være opdateret uden at skulle forbi siden med jævne mellemrum. Til info, så er der er ikke reklame eller spam i mailene, det er bare info om et nyt indlæg :)

Oct
6
2009

Bebs og maven vokser 2

På grund af en del efterspørgelser, kommer der her et par billeder af Louises mave, så I der ikke ser os så tit, kan følge med i hvor meget den er vokset.

I morgen er Louise 31 fulde uger henne, og går ind i den 8. måned af graviditeten.

Vi har mærket liv hverdag i langtid nu, og det er en så ubeskrivelig følelse, specielt for Louise, men det er også til stor begejstring for Peter, når han kan mærke og lige frem se, når bebs vender sig, så maven bliver helt skæv :o)

Bebs er ved at være så stor, at den ikke sparker så meget, det er mere bevægelser vi kan mærke nu - og det er så vildt, fordi man lige pludselig kan fornemme, at det faktisk er en baby der ligger derinde og tumler rund.. Det hele bliver så virkeligt, og vi glæder os bare endnu mere til, at den lille skal komme ud til os.

Ellers har graviditeten været dejlig og nem indtil videre, de eneste gener der har været er halsbrænd, kvalme og hormoner, så vi er meget glade for, at være forskånet mod bækkenløsning mv. 

Her på det sidste er hun dog, begyndt at være lidt besværet når hun skal gå, lægge sig og rejse sig igen, men det hører sig jo til, og trods det, så eelsker Louise at være gravid - hun har aldrig haft det bedre :o)

Vi glæder os bare i det hele taget over at skal være forældre. Vi er også ved at være klar mht. alt det praktiske, vi har vist fået styr på alt det, der skal være klar, når bebs kommer hjem... Vi magnler vist bare et navn, mon det er et pigenavn eller drengenavn vi skal finde på??

Oct
6
2009

Den færdige have

Så blev haven endelig færdig, og vi er simpelthen så glade for resultatet :o)

Vi beklager dog den lange ventetid på billeder herinde. Vi ventede i første omgang på, at vi skulle ha købt blomster og kummer, men det gik der lidt tid med. Da vi endelig havde fået dem købt og stillet op kom der regn, vind og blæst, og var så uheldige, at blæsten væltede vores kummer og slog nogen af dem i stykker... ØV ØV...

Men nu kan I i hvert fald se, hvordan haven er kommet til at se ud... dog uden blomster - men vi lover, at til foråret når det hele er sprunget ud, og vi har fået stillet blomsterne op igen, nok skal få opdateret siden her igen :o)

 

Månedsoversigt