Sep
21
2009

2. Jordemoder besøg

I dag har vi været til det 2. jordemoder besøg, det er jo altid rart, lige at få bekræftet, at alt er som det skal være, og det fik også denne gang.

Jordemoderen konstaterede at bebs er stor og stærk :o)

Da hun skulle lytte efter hjertelyd, sparkede den så hårdt, at hun blev helt forskrækket, det var ret sjovt.. Derefter mærkede hun på livmoderen, og målte den til 2-3 cm. større end gennemsnittet på nuværende tidspunkt, med en kommentar om at den også var fyldt godt ud - så nu er vi spændte på om det er en 5 kg. baby der kommer ud :o)

Det første Louise selvfølgelig tænkte på, var jo selvfølgelig fødslen af så stor en baby, men så er det godt, at hun har en søster der kunne trøste hende lidt, da hun sagde: " Jamen, du tror, at du skal dø lige meget, hvor stor babyen er - det gør lige ondt om det er en lille eller stor baby" :o) Det har hun jo nok ret i, og desuden så kan vi jo slet ikke sætte os ind i det endnu, så vi har valgt, at vi tager fødslen som den kommer :o)

Denne gang er der ikke så langtid til det næste besøg hos jordemoderen, som allerede er mandag den 12/10.

Månedsoversigt