Oct
6
2009

Bebs og maven vokser 2

På grund af en del efterspørgelser, kommer der her et par billeder af Louises mave, så I der ikke ser os så tit, kan følge med i hvor meget den er vokset.

I morgen er Louise 31 fulde uger henne, og går ind i den 8. måned af graviditeten.

Vi har mærket liv hverdag i langtid nu, og det er en så ubeskrivelig følelse, specielt for Louise, men det er også til stor begejstring for Peter, når han kan mærke og lige frem se, når bebs vender sig, så maven bliver helt skæv :o)

Bebs er ved at være så stor, at den ikke sparker så meget, det er mere bevægelser vi kan mærke nu - og det er så vildt, fordi man lige pludselig kan fornemme, at det faktisk er en baby der ligger derinde og tumler rund.. Det hele bliver så virkeligt, og vi glæder os bare endnu mere til, at den lille skal komme ud til os.

Ellers har graviditeten været dejlig og nem indtil videre, de eneste gener der har været er halsbrænd, kvalme og hormoner, så vi er meget glade for, at være forskånet mod bækkenløsning mv. 

Her på det sidste er hun dog, begyndt at være lidt besværet når hun skal gå, lægge sig og rejse sig igen, men det hører sig jo til, og trods det, så eelsker Louise at være gravid - hun har aldrig haft det bedre :o)

Vi glæder os bare i det hele taget over at skal være forældre. Vi er også ved at være klar mht. alt det praktiske, vi har vist fået styr på alt det, der skal være klar, når bebs kommer hjem... Vi magnler vist bare et navn, mon det er et pigenavn eller drengenavn vi skal finde på??

Comments (1) -

http://flabookmark.net

Månedsoversigt